News Feeds:
ПД Социалдемократи декларира подкрепа за президента Румен Радев PDF Печат Е-поща
Автор: Социалдемократи   
Събота, 02 Октомври 2021г. 19:56ч.

-

На пресконференция днес, лидерът на Политическо Движение Социалдемократи обяви декларация за подкрепа на ген. Румен Радев и г-жа Илияна Йотова за втори мандат като президент и вицепрезидент на Република България. Партията започва и две инициативи за промени в българското законодателство.

Цялата пресконференция може да видите ТУК

Представяме ви и пълният текст на политическата декларация на партията в подкрепа на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова:


ПОЛИТИЧЕСКА ДЕКЛАРАЦИЯ

 

Уважеми г-н Радев,

Политическо Движение Социалдемократи категорично подкрепя Вашата кандидатура за втори мандат като президент на Република България. Ние ще призовем нашите членове и симпатизанти да гласуват за Вас на предстоящите президентски избори на 14 ноември, защото Вие оправдахте напълно нашите очаквания с действията си и политическите си позиции през първия мандат, а вярваме и тези на голямата част от българското общество.

Смятаме, че започнатата промяна в българската политика, която се дължи най-вече на Вас, трябва да продължи до успешния й край. България трябва да бъде избавена от корупцията и превземането й от мафията. Българският народ се нуждае от социална справедливост, справяне с бедността, излизане от икономическата и здравна криза, и от икономически и финансов просперитет. Вярваме, че това може да стане с лидерската роля на президентската институция във Ваше лице.

С тази декларация заявяваме подкрепа и за кандидатурата на г-жа Илияна Йотова за втори мандат като вицепрезидент на Република България.

България има нужда от визионери за дългосрочното й развитие и просперитет. Пожелаваме Ви да бъдете такива, когато спечелите втори мандат, в което силно вярваме.

От Политическо Движение Социалдемократи Ви пожелаваме успешна кампания и победа на изборите!

С уважение,

Елена Нонева

Председател на

Политическо Движение Социалдемократи

Последна промяна от Събота, 02 Октомври 2021г. 20:24ч.
 
Copyright © 2022. Политическо движение Социалдемократи.