News Feeds:
Политическо движение „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” със свой представител в „Информиран, инициатор, иноватор: младежко лидерство за приобщаващ растеж” PDF Печат Е-поща
Автор: Социалдемократи   
Понеделник, 29 Октомври 2012г. 16:41ч.


Picture3

Академията се проведе между 7 и 18 октомври 2012 г. в х-л „Белчин Гардън”, Белчин Бани. Сред участниците на възраст 18-25 години от България и Сърбия бе и представител на Софийската младежка организация на Политическо движение „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ”. Неговото име е Александър Миланов- на 23 години, от София, студент по „Финанси” в УНСС.

Организатор на събитието е сдружение "Академия за млади лидери",  а на откриването на обучението е присъствала  бившата първа дама на Държавата- г-жа Зорка Първанова.

Обучението е по проект към програма "Младежта в действие", и включваше  теми основно за: лидерството, екипност, работа в групи, приобщаващ растеж, социалното неравенство, европейски измерения, ролята и възможностите на социалните мрежи, участие на младите хора в местното самоуправление.

Част от обучението включваше и посещение в Община Самоков и запознаване на младите лидери с работата на институцията.

Като добър домакин Българската страна бе предвидила представяне на двете държави България и Сърбия, както и екологичен ден сред природата (разходка с лифт до първото Рилско езеро).

Power Point презентация може да свалите тук: ПРЕЗЕНТАЦИЯ

Picture1Picture2

 viewer1

Последна промяна от Вторник, 30 Октомври 2012г. 16:47ч.
 
Copyright © 2022. Политическо движение Социалдемократи.