Home
News Feeds:
20
А
2018

 

Hands

Утре, 21 април 2018 г. от 11.00 часа в парк-хотел „Москва”, зала „Киев” ще се състои учредяването на нов социалдемократически съюз. Началото на този политически проект ще дадат партиите: Политическо Движение Социалдемократи /ПДС/, Обединена Социалдемокрация /ОСД/ и Социалдемократическа партия /СДП/.

По време на събитието ще бъде подписано коалиционно споразумение за създаването на политически съюз между трите организации. Целта на съюза е обединяване на усилията на социалдемократическата общност в България и създаването на алтернативна на статуквото политика за по-добро бъдеще на страната.

Името на съюза ще стане ясно по време на форума.

Автор: Социалдемократи   
 
05
А
2018

children-TV

Политическо Движение Социалдемократи сигнализира в открито писмо Съвета за електронни медии и всички ключови държавни институции за неприемлив език, използван в някои филми, излъчвани от специализирани детски телевизионни канали. Пълният текст на писмото може да прочетете ТУК

Автор: Социалдемократи   
 
03
М
2018

3mart-140godini

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 18 от 55
Съгласни ли сте с предложението, да отпадне изискването към партиите да събират подписи за подкрепа от избирателите, нужни за регистрация за избори?

 
Copyright © 2022. Политическо движение Социалдемократи.