Home
News Feeds:
29
М
2018

Red-and-Blue1-SpravedlivaBulgaria

 

Политически съюз „СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ” организира обществена дискусия на тема:

„Езикът и агресията в детските телевизионни канали”.

Събитието ще се състои на 30 май 2018 г. от 10.30 часа в Национален пресклуб БТА - София, бул. „Цариградско шосе” 49.

 

Дебатът е открит и на него може да участва всеки гражданин с активна позиция по темата.

По време на дискусията ще бъде обсъден отдавна наболял проблем, свързан с медийната среда, който засяга най-малките й потребители – българските деца. Той е свързан с циничния език и агресията, които присъстват в десетки филми, излъчвани от някои специализирани детски телевизионни канали, разпространяващи се у нас. Ще потърсим решения за справяне с този проблем съвместно с експерти от неправителствения сектор и представители на българските институци. Ще бъдат набелязани предложения за повече контрол над медийните продукции, насочени към детската аудитория, както и законодателни промени в това отношение.

Поканени на форума са експерти от неправителствени организации, работещи в сферата на защита правата на децата и семействата в България, както и представители на СЕМ, Президента, Народното събрание, Министерски съвет, Агенцията за закрила на детето и др.

Автор: Социалдемократи   
 
24
М
2018

pds-24may

Автор: Социалдемократи   
 
22
М
2018

2

 

На 19.05.2018г. в гр.Стара Загора се проведе VI-та отчетно–изборна Национална Младежка Конференция. Отчете се дейността на организацията с председател д-р Георги Петров и се определиха новите цели за нейното развитие.
За председател на Националната Младежка Организация на Политическо Движение Социалдемократи е избрана Ива Тонева – председател на младежката организация в гр.Раднево.
Пожелаваме успех на новия председател!

3

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 16 от 55
Съгласни ли сте с предложението, да отпадне изискването към партиите да събират подписи за подкрепа от избирателите, нужни за регистрация за избори?

 
Copyright © 2022. Политическо движение Социалдемократи.