Home
News Feeds:
19
Д
2021

Lyudmil Karamitov

Внезапно почина Людмил Карамитов - областен председател на Политическо Движение Социалдемократи - Благоевград.

Напусна ни един голям общественик и деятел. Той бе истински отдаден на социалдемократическата кауза наш колега и приятел. 

От Политическо Движение Социалдемократи изказваме най-искрени съболезнования на неговите близки и роднини.

Нека почива в мир! Поклон пред светлата му памет!

Автор: Социалдемократи   
 
13
Д
2021

Petya-Karabakalova

Петя Карабакалова беше отличена с престижна награда. Държавната агенция за закрила на детето и Отличителния знак "Аз гарантирам щастливо детство" присъдиха първа награда в категорията "Успешна промяна" на нея и СНЦ "Щастливци". Агенцията, четвърта поредна година отличава хора, които са се отдали в професионалния си живот на най-важната кауза - децата. За отличието "Аз гарантирам щастливо детство" бяха подадени над 200 номинации в четири категории - "Значима иновация", "Успешна промяна", "Значимо партньорство" и "Устойчиво развитие". 

Петя Карабакалова е музикален педагог, арт мениджър, продуцент, автор на материала с песни и художествен ръководител на ДВГ "Щастливци" - гр. Харманли. Има издадени три книги с поезия за деца, музикални спектакли и театрални постановки. Записала е 17 авторски албума с детски песни. Песните й са включени в множество музикални учебници и помагала. 

Петя Карабакалова е член на Националния контролен съвет на Политическо Движение Социалдемократи и един от най-дейните активисти на партията.

Автор: Социалдемократи   
 
13
Д
2021

-

Кирил Петков - Министър-председател на Република България / Снимка: Интернет

Успех на новото правителство на Република България!

Промяната във властта вече е факт, сега предстои с дела да променим българската политика в името на просперитета на страната ни.
Политическо Движение Социалдемократи, като част от Коалиция "Продължаваме промяната" ще работи усилено за това.

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 2 от 55
Съгласни ли сте с предложението, да отпадне изискването към партиите да събират подписи за подкрепа от избирателите, нужни за регистрация за избори?

 
Copyright © 2022. Политическо движение Социалдемократи.