Home
News Feeds:
19
С
2011
Павлов обеща реформа във всички области и дейности
общинската администрация и бивш директор на местната структура на НОИ Ростислав Павлов /39/ е кандидатът за кмет на община Силистра от името на Политическо движение „Социалдемократи“ /ПДС/.
Номинацията на Павлов бе официално обявена днес, на която бяха представени и кандидатите на ПДС за кметове на селата Калипеторво, Смилец, Айдемир, Професор Иширково и Сребърна.
В Калипетрово партията номинира за нов мандат сегашния кмет Йордан Ковачев, в Смилец – Марин Янакиев, за Айдемир е издигнат Калин Панев, за Професор Иширково – настоящата кметица Кинка Иванова, и в Сребърна – също досегашния кмет Георги Иванов.
„Приех предложението да се кандидатирам за кмет, защото имам опит в публичната администрация, а така също и реална представа за проблемите в общината“, каза Ростислав Павлов. Той обеща, че ако спечели изборите, ще запази добрите практики, но и ще започне кардинални реформи в много от дейностите на общинската администрация.
„Част от основните приоритети, които ще бъдат обявени в началото на предизборната кампания, са финансовото стабилизиране на общината, повишаването на административния капацитет чрез реформа и преквлификация на кадрите, подобряване на инфраструктурата, което пък ще доведе до инвестиции“, посочи Ростислав Павлов.
На въпрос кой от останалите кандидати за кмет на община Силистра, обявили участието си в предстоящите избори за местна власт, вижда като основен съперник, той отвърна: „Абсолютно всички са много качествени хора. По тази причина използвам възможността да призова останалите кандидати за една толерантна кампания, каквато аз обещвам, че ще водя“.
Ростислав Павлов ще е и водач на листата за общински съветници на Политическо движение „Социалдемократи“. „Окончателната листа ще е готова до дни и веднага ще бъде оповестена публично“, заяви областната координаторка на партията Драга Неделчева.
„Това, което мога да обещая още сега е, че ако спечеля изборите, общинската администрация ще има нова структура, в която ще поканя да работят само доказани професионалисти в съответните области“, допълни още Ростислав Павлов.
Автор: Социалдемократи   
 
<< Начало < Предишна 51 52 53 54 55 Следваща > Край >>

Страница 55 от 55
Съгласни ли сте с предложението, да отпадне изискването към партиите да събират подписи за подкрепа от избирателите, нужни за регистрация за избори?

 
Copyright © 2022. Политическо движение Социалдемократи.