Home
News Feeds:
04
О
2011

stoyan ovcharov На 2 септември на коктейл организиран в ресторант „Каприз” в град Елхово, Политическо движение „Социалдемократи“ обявиха официално своите избраници, които ще представляват движението в предстоящите местни избори на есен.

На коктейла бяха представени кандидатите за общински съветници, както и кандидатите за населени места в община Елхово, а именно Бояново, Гранитово, Лесово и Пчела. В списъка с имена, които ще атакуват местния парламент след малко повече от месец, присъстват имената на сегашния Председател на общински съвет Елхово – Стоян Овчаров, както и Атанас Петров, Христо Христов, Красимир Георгиев, Мончо Монев, Петя Великова и Недка Михнева.

Автор: Социалдемократи   
 
04
О
2011

 

Tundja-2В Община Тунджа, област Ямбол за Местни избори 2011 г. се създаде предизборна коалиция “Възраждане за ТУНДЖА“ /ПД“СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“,Новото Време,“ВМРО-НИЕ“, НДСВ/.Коалицията издига за кмет на община Тунджа д-р Георги Иванов Георгиев. От 24 населени места в общината, коалицията издига свои кандидати в 17 от тях. Регистрирана е и листа за общински съветници.

Автор: Социалдемократи   
 
02
О
2011

savetniciSilistra-300x211Политическо движение „Социалдемократи” в Силистра регистрира своите кандидати за предстоящите Местни избори 2011. Те издигнаха Ростислав Павлов, като кандидат за кмет на Община Силистра,  който ще бъде подкрепен от листа с 33-ма кандидати за общински съветници и кандидати за кметове на населените места Калипетрово – Йордан Ковачев, Айдемир – Калин Панев, Иширково – Кинка Иванова, Смилец – Марин Янакиев и Йорданово – Айхан Муса.

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 53 от 55
Съгласни ли сте с предложението, да отпадне изискването към партиите да събират подписи за подкрепа от избирателите, нужни за регистрация за избори?

 
Copyright © 2022. Политическо движение Социалдемократи.