Home
News Feeds:
10
О
2011

 

vidin-irena-aleksandrovaПредседателят на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” Лъчезар Шиков ще посети Видинска област на 12 октомври (сряда) 2011г. В програмата са предвидени предизборни срещи с независимата кандидатка за кмет на община Видин – Ирина Александрова с №32 и с кандидатите за общински съветници от листата на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” с №35. От 18.30 ч. в залата на Видинската филхармония на площад „Бдинци” ще се проведе предизборна среща с видинската общественост. 

Ирена Александрова е адвокат от град Видин, председател на „Видинска асоциация на хотелиерите и ресторантьорите.

Автор: Социалдемократи   
 
10
О
2011

 

Georgi Zarkov_KostenecГеорги Зарков е кандидатът за кмет на Костенец издигнат от Политическо движение „Социалдемократи”. Георги Зарков е инженер, досегашен председател на Общинския съвет на община Костенец, семеен с 2 деца. От 1983 до 1989 г. е кмет на град Костенец, а след това се занимава с частен бизнес. Партията ще се яви на вота и със собствена листа за общински съветници, в която преобладават младите хора. В кметство гр. Момин проход за кметския пост ще се бори Надя Шопова.

Девизът на социалдемократите е: „Да управляваме заедно!” с бюлетина №23.


Автор: Социалдемократи   
 
08
О
2011

Източник: http://www.kalfin.bg/bg/ 

file746Липсва постоянна държавна политика в областта на науката и иновациите. Това каза кандидатът за президент Ивайло Калфин на среща с млади учени в Българската академия на науките (БАН).

По думите на Калфин – не е възможно да се развива науката, само на принципа на проектното финансиране. Той припомни, че в последната година рязко са намелели средствата във Фонд „Научни изследвания”. Фундаменталната наука трябва да има финансиране от държавата, смята кандидат-президентът.

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 51 от 55
Съгласни ли сте с предложението, да отпадне изискването към партиите да събират подписи за подкрепа от избирателите, нужни за регистрация за избори?

 
Copyright © 2022. Политическо движение Социалдемократи.