Home
News Feeds:
02
О
2011

RPavlovСкъпи съграждани,
Заставам открито пред вас и предлагам Програма за европейското развитие на Силистра и селата. Знам какво и как трябва да се направи в предстоящите четири години, за да възродим Силистра – бялата перла на Дунав.
С отговорност ще посрещна всички предизвикателства, поставяйки в центъра на своята работа правото на достоен живот за хората.
Ценя всяка ваша идея и силата на подадената ръка.
Вашето доверие, скъпи съграждани, за мен е най-големият капитал в тежката криза.
Вашето доверие, съчетано с компетентно и отговорно управление, е пътят за финансова стабилност на общината, за сигурността и самочувствието на всички граждани, за привличане на инвестиции и за реализацията на младите хора.
Заедно с вас, открито, професионално и честно ще работя за добър живот на всички граждани в Община Силистра – тук, в „Преславния дом на Дунав”
СИЛИСТРА ИМА БЪДЕЩЕ.

Автор: Социалдемократи   
 
02
О
2011

Flaer-Lehchevo

Кандидатът на Политическо движение „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“ за кмет на община Бойчиновци - Десислав Денков е на 32 години от с.Лехчево. Завършил е висшето си образование, специалност „Връзки с обществеността“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“. Работи като младши експерт „Програми и проекти“ в Общинска администрация Бойчиновци. Владее руски и английски езици.  Номера на бюлетината на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“ за община Бойчиновци е №24. Успех!

 

 

Автор: Социалдемократи   
 
02
О
2011

DSC06451Политическо движение „Социалдемократи” откри предизборната си кампания, на която бяха представени кандидат кмета за Община Силистра –Ростислав Павлов, кандидатите за кметове на населени места: за с.Калипетрово за втори мандат -Йордан Ковачев,за с.Айдемир-Калин Панев,за с. Иширково за 3-ти мандат кинка Иванова,за с.Смилец – марин Янакиев и за с. Йорданово-Айхан Муса. Както и 33-мата кандидати за общински съветници.
Под мотото СИЛИСТРА ИМА БЪДЕЩЕ!
Ростислав Павлов – представи своята Програма за управление на Община Силистра през периода 2011 – 2015 г.

1.EФЕКТИВНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБЩИНА СИЛИСТРА
ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” счита за основа на ефективното управление на Община Силистра включването на самите граждани на общината във вземането на важни управленски решения, участие на гражданите в работата на Общинската администрация и осъществяване на постоянен граждански контрол върху взетите общински решения. За да се осигури добра обществена среда за постигане на тази цел, предлагаме сериозна реформа в работата на Община Силистра.

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 54 от 55
Съгласни ли сте с предложението, да отпадне изискването към партиите да събират подписи за подкрепа от избирателите, нужни за регистрация за избори?

 
Copyright © 2022. Политическо движение Социалдемократи.