Home
News Feeds:
02
О
2011

Flaer-Lehchevo

Кандидатът на Политическо движение „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“ за кмет на община Бойчиновци - Десислав Денков е на 32 години от с.Лехчево. Завършил е висшето си образование, специалност „Връзки с обществеността“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“. Работи като младши експерт „Програми и проекти“ в Общинска администрация Бойчиновци. Владее руски и английски езици.  Номера на бюлетината на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“ за община Бойчиновци е №24. Успех!

 

 

Автор: Социалдемократи   
 
02
О
2011

DSC06451Политическо движение „Социалдемократи” откри предизборната си кампания, на която бяха представени кандидат кмета за Община Силистра –Ростислав Павлов, кандидатите за кметове на населени места: за с.Калипетрово за втори мандат -Йордан Ковачев,за с.Айдемир-Калин Панев,за с. Иширково за 3-ти мандат кинка Иванова,за с.Смилец – марин Янакиев и за с. Йорданово-Айхан Муса. Както и 33-мата кандидати за общински съветници.
Под мотото СИЛИСТРА ИМА БЪДЕЩЕ!
Ростислав Павлов – представи своята Програма за управление на Община Силистра през периода 2011 – 2015 г.

1.EФЕКТИВНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБЩИНА СИЛИСТРА
ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” счита за основа на ефективното управление на Община Силистра включването на самите граждани на общината във вземането на важни управленски решения, участие на гражданите в работата на Общинската администрация и осъществяване на постоянен граждански контрол върху взетите общински решения. За да се осигури добра обществена среда за постигане на тази цел, предлагаме сериозна реформа в работата на Община Силистра.

Автор: Социалдемократи   
 
19
С
2011
Павлов обеща реформа във всички области и дейности
общинската администрация и бивш директор на местната структура на НОИ Ростислав Павлов /39/ е кандидатът за кмет на община Силистра от името на Политическо движение „Социалдемократи“ /ПДС/.
Номинацията на Павлов бе официално обявена днес, на която бяха представени и кандидатите на ПДС за кметове на селата Калипеторво, Смилец, Айдемир, Професор Иширково и Сребърна.
В Калипетрово партията номинира за нов мандат сегашния кмет Йордан Ковачев, в Смилец – Марин Янакиев, за Айдемир е издигнат Калин Панев, за Професор Иширково – настоящата кметица Кинка Иванова, и в Сребърна – също досегашния кмет Георги Иванов.
„Приех предложението да се кандидатирам за кмет, защото имам опит в публичната администрация, а така също и реална представа за проблемите в общината“, каза Ростислав Павлов. Той обеща, че ако спечели изборите, ще запази добрите практики, но и ще започне кардинални реформи в много от дейностите на общинската администрация.
„Част от основните приоритети, които ще бъдат обявени в началото на предизборната кампания, са финансовото стабилизиране на общината, повишаването на административния капацитет чрез реформа и преквлификация на кадрите, подобряване на инфраструктурата, което пък ще доведе до инвестиции“, посочи Ростислав Павлов.
На въпрос кой от останалите кандидати за кмет на община Силистра, обявили участието си в предстоящите избори за местна власт, вижда като основен съперник, той отвърна: „Абсолютно всички са много качествени хора. По тази причина използвам възможността да призова останалите кандидати за една толерантна кампания, каквато аз обещвам, че ще водя“.
Ростислав Павлов ще е и водач на листата за общински съветници на Политическо движение „Социалдемократи“. „Окончателната листа ще е готова до дни и веднага ще бъде оповестена публично“, заяви областната координаторка на партията Драга Неделчева.
„Това, което мога да обещая още сега е, че ако спечеля изборите, общинската администрация ще има нова структура, в която ще поканя да работят само доказани професионалисти в съответните области“, допълни още Ростислав Павлов.
Автор: Социалдемократи   
 
<< Начало < Предишна 51 52 Следваща > Край >>

Страница 52 от 52
Съгласни ли сте с предложението, да отпадне изискването към партиите да събират подписи за подкрепа от избирателите, нужни за регистрация за избори?

 
Copyright © 2021. Политическо движение Социалдемократи.