Home
News Feeds:
07
О
2011

Източник: http://www.kalfin.bg/bg/

Ивайло Калфин„Радвам се, че изнасяте продукцията си на най-капризните пазари на цветя – Белгия и Холандия, че сте предприятие на европейско ниво”. С тези думи кандидатът за президент Ивайло Калфин похвали работещите в разсадника за цветя, растения и дръвчета на фирма „Еврогрийн” край Павликени. Придружен от съпругата си Цветанка, той гостува на приятеля си от младежките години Огнян Денчев, който заедно със семейството си дава хляб на стотина работници, повечето от които са роми. Калфин, който е любител градинар, прояви интерес и получи подробни обяснения как готовите храсти с корените – малини, ягоди, цариградско грозде, и др., се опаковат в елегантни кутии, и се из пращат в Англия, Германия и на други западноевропейски пазари.

Автор: Социалдемократи   
 
05
О
2011

 

Yambol1С №29 Недялко Лазаров е кандидатът за кмет на Ямбол от ПД „СОЦИАЛДЕМОКАРТИ“ и води листата за кандидат-съветниците. На второ място е областният председател на партията Иван Стефанов. Недялков е мотивиран да се бори за кметския стол от желанието да направи Ямбол по-добър град за живеене и от многобройните си приятели, познати и непознати, които го подкрепят.

Виж кой е Недялко Лазаров

 

 

 

 

 

 

Автор: Социалдемократи   
 
04
О
2011

 

ivanivanov1Иван Иванов е кандидатът за кмет на Червен бряг, издигнат от коалиция „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ, ЗЕЛЕНИ И ПАТРИОТИ“, подкрепен от: „Движение Експерти за Регионите“, „Национален Съюз за Нова България“, граждански сдружения, еколози и неправителствени организации. Той ще бъде подкрепен от листа с 16 кандидати за общински съветници с номер 25.

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 52 от 55
Съгласни ли сте с предложението, да отпадне изискването към партиите да събират подписи за подкрепа от избирателите, нужни за регистрация за избори?

 
Copyright © 2022. Политическо движение Социалдемократи.