Home
News Feeds:
04
О
2011

 

Tundja-2В Община Тунджа, област Ямбол за Местни избори 2011 г. се създаде предизборна коалиция “Възраждане за ТУНДЖА“ /ПД“СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“,Новото Време,“ВМРО-НИЕ“, НДСВ/.Коалицията издига за кмет на община Тунджа д-р Георги Иванов Георгиев. От 24 населени места в общината, коалицията издига свои кандидати в 17 от тях. Регистрирана е и листа за общински съветници.

Автор: Социалдемократи   
 
02
О
2011

savetniciSilistra-300x211Политическо движение „Социалдемократи” в Силистра регистрира своите кандидати за предстоящите Местни избори 2011. Те издигнаха Ростислав Павлов, като кандидат за кмет на Община Силистра,  който ще бъде подкрепен от листа с 33-ма кандидати за общински съветници и кандидати за кметове на населените места Калипетрово – Йордан Ковачев, Айдемир – Калин Панев, Иширково – Кинка Иванова, Смилец – Марин Янакиев и Йорданово – Айхан Муса.

Автор: Социалдемократи   
 
02
О
2011

RPavlovСкъпи съграждани,
Заставам открито пред вас и предлагам Програма за европейското развитие на Силистра и селата. Знам какво и как трябва да се направи в предстоящите четири години, за да възродим Силистра – бялата перла на Дунав.
С отговорност ще посрещна всички предизвикателства, поставяйки в центъра на своята работа правото на достоен живот за хората.
Ценя всяка ваша идея и силата на подадената ръка.
Вашето доверие, скъпи съграждани, за мен е най-големият капитал в тежката криза.
Вашето доверие, съчетано с компетентно и отговорно управление, е пътят за финансова стабилност на общината, за сигурността и самочувствието на всички граждани, за привличане на инвестиции и за реализацията на младите хора.
Заедно с вас, открито, професионално и честно ще работя за добър живот на всички граждани в Община Силистра – тук, в „Преславния дом на Дунав”
СИЛИСТРА ИМА БЪДЕЩЕ.

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 51 от 52
Съгласни ли сте с предложението, да отпадне изискването към партиите да събират подписи за подкрепа от избирателите, нужни за регистрация за избори?

 
Copyright © 2021. Политическо движение Социалдемократи.