Home
News Feeds:
10
О
2011

 

Georgi Zarkov_KostenecГеорги Зарков е кандидатът за кмет на Костенец издигнат от Политическо движение „Социалдемократи”. Георги Зарков е инженер, досегашен председател на Общинския съвет на община Костенец, семеен с 2 деца. От 1983 до 1989 г. е кмет на град Костенец, а след това се занимава с частен бизнес. Партията ще се яви на вота и със собствена листа за общински съветници, в която преобладават младите хора. В кметство гр. Момин проход за кметския пост ще се бори Надя Шопова.

Девизът на социалдемократите е: „Да управляваме заедно!” с бюлетина №23.


Автор: Социалдемократи   
 
08
О
2011

Източник: http://www.kalfin.bg/bg/ 

file746Липсва постоянна държавна политика в областта на науката и иновациите. Това каза кандидатът за президент Ивайло Калфин на среща с млади учени в Българската академия на науките (БАН).

По думите на Калфин – не е възможно да се развива науката, само на принципа на проектното финансиране. Той припомни, че в последната година рязко са намелели средствата във Фонд „Научни изследвания”. Фундаменталната наука трябва да има финансиране от държавата, смята кандидат-президентът.

Автор: Социалдемократи   
 
07
О
2011

Източник: http://www.kalfin.bg/bg/

Ивайло Калфин„Радвам се, че изнасяте продукцията си на най-капризните пазари на цветя – Белгия и Холандия, че сте предприятие на европейско ниво”. С тези думи кандидатът за президент Ивайло Калфин похвали работещите в разсадника за цветя, растения и дръвчета на фирма „Еврогрийн” край Павликени. Придружен от съпругата си Цветанка, той гостува на приятеля си от младежките години Огнян Денчев, който заедно със семейството си дава хляб на стотина работници, повечето от които са роми. Калфин, който е любител градинар, прояви интерес и получи подробни обяснения как готовите храсти с корените – малини, ягоди, цариградско грозде, и др., се опаковат в елегантни кутии, и се из пращат в Англия, Германия и на други западноевропейски пазари.

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 47 от 50
Съгласни ли сте с предложението, да отпадне изискването към партиите да събират подписи за подкрепа от избирателите, нужни за регистрация за избори?

 
Copyright © 2021. Политическо движение Социалдемократи.