Home
News Feeds:
10
О
2011

 

Chirpan VDonevВасил Донев е кандидатът на Коалиция Чирпан / Политическо движение "СОЦИАЛДЕМОКРАТИ", ЛИДЕР, , ВМРО-БНД, ДСБ и ЗНС на Стефан Личев/ 

Васил Донев е роден на 26 октомври 1965 г. в Чирпан.
Завършил "Икономическа информатика" във ВИИ "Карл Маркс" в София.
Работил 10 г. в банка ДСК. Две години е бил зам.-кмет на Чирпан.
От ноември 2003 г. досега  в продължение на 2 мандата е кмет на община Чирпан, издигнат от ПД "СОЦИАЛДЕМОКРАТИ", сега е кандидат за трети пореден мандат.

Автор: Социалдемократи   
 
10
О
2011

 

Kazanlak SDamqnovЗа да заявят своята подкрепа към Стефан Дамянов на откриването на предизборната му кампания дойдоха председателят на ПД,,Социалдемократи,”-Лъчезар Шиков и председателят на НДСВ – Христина Христова. 

Пред препълнената зала в ДК ,,Арсенал” кандидатът за кмет на община Казанлък Стефан Дамянов подчерта,че по време на стопанската си дейност в „Арсенал” и по време на двата си мандата като кмет винаги е работил само в интерес на Казанлък и неговите жители.

Автор: Социалдемократи   
 
10
О
2011

 

vidin-irena-aleksandrovaПредседателят на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” Лъчезар Шиков ще посети Видинска област на 12 октомври (сряда) 2011г. В програмата са предвидени предизборни срещи с независимата кандидатка за кмет на община Видин – Ирина Александрова с №32 и с кандидатите за общински съветници от листата на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” с №35. От 18.30 ч. в залата на Видинската филхармония на площад „Бдинци” ще се проведе предизборна среща с видинската общественост. 

Ирена Александрова е адвокат от град Видин, председател на „Видинска асоциация на хотелиерите и ресторантьорите.

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 46 от 50
Съгласни ли сте с предложението, да отпадне изискването към партиите да събират подписи за подкрепа от избирателите, нужни за регистрация за избори?

 
Copyright © 2021. Политическо движение Социалдемократи.