Home
News Feeds:
17
О
2011

 

Илия Калинов - БрациговоИлия Калинов е роден на 02.07.1949 година в с. Жребичко, община Брацигово. Основното си образование завършва в селото. Продължава средното си образование в Строителен техникум – гр. Брацигово. Висшето си образование завършва във Висшия икономически институт – гр. София със специалност ״Икономист״.

Семейно положение ̵ женен‚ с две дъщери. Започва трудовия си път през 1970 год., като технически ръководител по строителство в ТПК „Н.Мишев” – гр. Брацигово.
От 1971 до 1979 година е на работа, като началник цех в Завод за преработка на мрамор – гр. Брацигово.

Автор: Социалдемократи   
 
13
О
2011

 

Източник: www.socialdemocrati.com

Бранимир Балачев, ПДС ВарнаЛидерът на Политическо движение "Социалдемократи" Бранимир Балачев ще бъде водачът на листата за общински съветници, с която партията ще се яви самостоятелно на изборите.

"В листата залагаме на граждански лица с виждане за управлението на града, вместо да влизаме в коалиции, явяваме се самостоятелно с листа, в която фигурират имена, които са се реализирали в професията и със знанията си в съответната област и могат да бъдат полезни за града. Кандидатурите ни не са партийни", заяви Балачев.
Лидерът на ПДС и водач на листата съобщи и как ще се явят на местните избори в населените места в областта.
В Аксаково ще застанат зад Атанас Стоилов.

Автор: Социалдемократи   
 
13
О
2011

 

Стефан Дамянов, Казанлък

Казанлъшкият кмет Стефан Дамянов ще води листата за общински съветници на инициираното от него миналата година Гражданско сдружение „ За гражданско управление", което е регистрирано за участие в изборите за кметове и общински съветници от ПД "СОЦИАЛДЕМОКРАТИ" и БЗНС "Александър Стамболийски"

Листата с кандидати за съветници е пълна-37 са представените кандидатури, като 19 от тях са на жени.

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 44 от 50
Съгласни ли сте с предложението, да отпадне изискването към партиите да събират подписи за подкрепа от избирателите, нужни за регистрация за избори?

 
Copyright © 2021. Политическо движение Социалдемократи.