Home
News Feeds:
19
О
2011

ПД Социалдемократи  - Павликени Областният председател на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ”-Велико Търново Иван Димитров е кандидатът за кмет на община Павликени и води листата за общински съветници. Иван Димитров е досегашен зам.председател на Общинския съвет-Павликени. Неговите приоритети са: открито управление; оптимизиране работата на общинската администрация; промяна в начина на определяне на таксата за битови отпадъци; оптимизиране начина на определяне на имуществените данъци; размера на таксите за детските заведения да не надхвърля семейните добавки за едно дете; премахване режима на ел.осветлението в кметствата; местен бизнес, инвестиции, работа, образование, спорт; оптимизиране дейността при разработване и усвояване на инфраструктурните европроекти; укрепване на МБАЛ Павликени. 

Автор: Социалдемократи   
 
19
О
2011

Kostenec Mladejk_lista Вчера, 18 октомври 2011 г. в препълнената зала на местното читалище на гр.Костенец се проведе тържество за закриване кампанията на представителите на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” – кандидат кмета Георги Зарков и 12-те кандидати за общински съветници, чиято средна възраст е 31 години. 

В тържеството взе участие и председателят на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” Лъчезар Шиков. В своето приветствие той подчерта големият принос на досегашния председател на Общинския съвет Георги Зарков в подобряване на инфраструктурата на общината, както и построяването на редица обекти на културата и спорта в Костенец и селата.

Автор: Социалдемократи   
 
18
О
2011

 

 Семинар Фридрих Еберт - ПД СоциалдемократиНа 14 и 15 октомври 2011 г. в комплекс „Жеравна”, гр.Банкя съвместно с фондация „Фридрих Еберт” се проведе семинар на тема „Младежите и социалните мрежи: възможности и заплахи”. В семинара взеха участие над 30 представители от младежките структури на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” от цялата страна. 

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 43 от 50
Съгласни ли сте с предложението, да отпадне изискването към партиите да събират подписи за подкрепа от избирателите, нужни за регистрация за избори?

 
Copyright © 2021. Политическо движение Социалдемократи.