Home
News Feeds:
27
О
2011

Д Е К Л А Р А Ц И Я


ЗА ПОДКРЕПА НА Д-Р ЮЛИЯН НАЙДЕНОВ – КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА СИЛИСТРА НА ВТОРИ ТУР НА МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 Г.

Автор: Социалдемократи   
 
21
О
2011

 

silistra zakrivaneС тържествен концерт Политическо движение „Социалдемократи” призова силистренци да подкрепят кандидатурата на Ростислав Павлов за кмет на Община Силистра и кандидатите за общински съветници.

Лидерът на партията в Област Силистра Драга Неделчева представи кандидатите за общински съветници – млади хора, изявени професионалисти, общински съветници и експерти с опит и познания в местното самоуправление, чиято средна възраст /33 години/ съвпада с номер 33 на Политическо движение ”Социалдемократи” в интегралните бюлетини за местни избори.
Съдържателна бе предизборната дейност, кандидатите на ПД „Социалдемократи” достигнаха до всеки човек, до всяко населено място от Община Силистра.
В концерта участие взеха талантливата певица Деси Добрева, цяло съцветие от местни силистренски таланти: Вокална студия „Бяло, зелено, червено” с ръководител Румяна Вълчанова, Балетна формация „Мечтание” с ръководител Боряна Кьосева, Формация „Кецките” с ръководител Екатерина Пуля, оркестър „Истър” с ръководител Димитър Русев, Фолклорен ансамбъл „Добруджа” с ръководител Димитър Джамбазов.
Ростислав Павлов поздрави талантите на Община Силистра и високо оцени тяхната художествена изява. Той подчерта значимостта на всеки от тях за развитие на културата и духовността, за богат културен живот в Крайдунавска Добруджа.
„Уважаеми дами и господа,
Скъпи съграждани,

Автор: Социалдемократи   
 
21
О
2011

 

Ivan Tanev_-_za_1_strНа 20 октомври 2011 г. председателят на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” Лъчезар Шиков посети три от общините в Старозагорска област, където движението издига кандидати за кметове на общини, а именно Чирпан, Братя Даскалови и Казанлък.

В Чирпан движението е част от местната коалиция „КОАЛИЦИЯ ЧИРПАН”, която издига кандидатът за кмет Васил Донев и има регистрирана листа за общински съветници.
ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” в Братя Даскалови издига досегашния председател на Общинския съвет Иван Танев за кмет на общината. Зад него стои листа от 12 общински съветници с номер 26. „Уважаеми граждани, Човек трябва да участва в управлението, когато е убеден, че може и знае как да допринесе за развитието на обществото.

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 42 от 50
Съгласни ли сте с предложението, да отпадне изискването към партиите да събират подписи за подкрепа от избирателите, нужни за регистрация за избори?

 
Copyright © 2021. Политическо движение Социалдемократи.