Home
News Feeds:
18
Д
2011

 

KBTСлед едногодишно прекъсване  за 9-ти път Младежката организация на Политическо движение СОЦИАЛДЕМОКРАТИ Организира  Коледен боулинг турнир на младежките политически и неправителствени организации.Той се проведе тази събота – 17.12.2011 в Мега Екстрийм боулинг в Студентски град.

Участие в него ще взеха  18 отбора в състав от 5 играча на младежките организации на основните политически партии в България и авторитетни младежки неправителствени организации,както и гостуващ отбор на журналистите.

След оспорвана надпревара продължила над 2 часа станаха ясни победителите,а те са :


1.АРГО(Асоциация за изследване и развитие на гражданското общество) – неправителствената организация на Даниел Панчев  за втори път спечели първото място и защити титлата си от 2009-та година

Автор: Социалдемократи   
 
16
Д
2011

 

Скъпи приятели, 

любезно ви каним да присъствате на традиционния коледен боулинг турнир на Младежката организация на Политическо движение СОЦИАЛДЕМОКРАТИ. Участие в него ще вземат 18 отбора в състав от 5 играча на младежките организации на основните политически партии в България и авторитетни младежки неправителствени организации.

Автор: Социалдемократи   
 
08
Н
2011

 

Ivan Tanev_-_za_1_strНа 4 ноември 2011 г.в община Братя Даскалови се състоя тържествена церемония, където новият кмет на общината Иван Танев избран от листата на Политическо движение „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” положи клетва. Заклеха се и новоизбраните общински съветници. В работата на първото заседание на Общинския съвет взе участие и като гост Лъчезар Шиков – председател на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ”. В своето приветствено слово към новоизбраните кметове и общински съветници той пожела по-малко политика след изборите и повече разум и работа в името и за благото на хората в общината. Той увери новия кмет на общината Иван Танев, че националното ръководство на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” е обърнато с лице към проблемите на общината и ще подпомага изцяло работата на общината и кметския екип. Общинските съветници избраха за председател на Общинския съвет д-р Мильо Милев-председател на партия ГЕРБ в общината. Общинските съветници на ПД „СОЦИАЛДЕМОКРАТИ” в община Братя даскалови са 4, трима са на ГЕРБ и шест на БСП.

Автор: Социалдемократи   
 
Страница 41 от 50
Съгласни ли сте с предложението, да отпадне изискването към партиите да събират подписи за подкрепа от избирателите, нужни за регистрация за избори?

 
Copyright © 2021. Политическо движение Социалдемократи.